Bibeldag 26/10-2019

Bibeldag 2019

Bibeldag 26/10-2019

Bibeldag i Halna, lördag 26. okt kl. 11-18

Vi lever i den tid som Bibeln kallar ”ändens tid”, då stora händelser väntar. Men Gud har gett oss Uppenbarelseboken ”för att visa sina tjänare vad som snart måste ske” (1:1). Herren vill att de sina inte ska möta framtiden oförberedda. Hur vi ser på framtiden har en stor påverkan på hur vi lever i nuet!

Därför har vi år 2018 börjat med en serie av bibeldagar, där vi går igenom Uppenbarelseboken, så att vi får en överblick över de framtida händelserna.

I år (2019) börjar vi med de sju sigillen i kap. 6. En kort sammanfattning av de tidigare kapitlen ges, så att man kan hänga med. Den tidigare undervisning kan ses här: https://youtu.be/wef9lukFPBY

Välkommen till en familjär bibeldag med god undervisning, möjlighet att få svar på sina frågor och fin gemenskap.

Benedikt Peters har i flera år noga studerat hela skriften, samt skrivit en hel del bibelkommentarer. Vi ser hans styrka i att hans undervisning är tydligt kristuscentrerad, samt att han verkligen håller sig tätt till Skriften. Så förväntar vi oss en lätt förståelig förklaring av Uppenbarelsebokens symbolik just genom Skriften själv, utan vilda spekulationer, så att vi verkligen kan förstå Uppenbarelsens budskap för vårt eget liv.

Program

Lördag 26 OKTOBER

Kl. 11.00 – 18.00

Det bjuds på lunch, kaffe och fika.
Vänligen ta med din egen mat när du är allergiker.

Anmälan

Vet du redan i förväg, underlättar det för oss om du kan anmäla antalet personer som kommer. Du kan använda formuläret nedan eller bara sms:a till 0706003401.

Du som inte vet i förväg, kom gärna ändå, det brukar finnas nog för alla.

[contact_form id=”10″]

Deltagandet är kostnadsfritt.

Vid frågor kontakta
Ralf Ebel (070 600 3401 eller ralf@timoteus-forlag.se)

Ladda ner inbjudan som pdf (kan vikas som flyer)
Inbjudan-Benedikt2019.pdf

Organisatör:

Timoteus Förlag

Bibelväckelse.nu

Inspelningar av Bibeldagen

Share

Kommentera artikeln